دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند

 

 مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو

  •    برگ مو:به مقدار لازم
  •    گوشت چرخ کرده:300 گرم
  •     برنج:یک پیمانه
  •    سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر:300 گرم
  •    پیاز متوسط:دو عدد
  •     لپه:یک پیمانه
  •    نمک:به مقدار کم

 

دلمه برگ مو


آشپزخونه   ,یک ,مو ,پیمانه ,ترکی ,برگ ,300 گرم ,یک پیمانه ,به مقدار ,به یک ,    برنج یکمنبع

طرز تهیه لازانیا بدون فر

طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه

آداب و سنت های غذایی در کشور هند

کیک مرغ قالبی

دو پیازه میگو

صبحونه انگلیسی

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

مشخصات

آخرین جستجو ها

دستگاه تصفیه آب بلاگ و روزمره ها s360 اجناس فوق العاده موضوعات حقوقی هر چی که بخوای معجزات علمی قران esfahanziba alenarbuabe5 Log لایسنس نود 32 - کد فعال سازی ورژن 9 و 10 و 11 و 12 نود 32